Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningen


I gryningen när den lilla fågeln precis vaknat
då irrar redan mitt hjärta omkring på moln
Vandrat på hela jordens yta
och lurat alla blommor att sjunga vackra sånger

För min lyckliga, fria själ är du allt
En vindpust berättar sagor för mig i evigheten
För sålänge mitt hjärta tillhör ditt
finns inga gränser för gränserna

Jag drömmer fortfarande för du sa du älskar mig
"du är en gåva" viskade du och gav mig färger
Alla är ljusa, glittrande vackra
alla är dina, till dig har jag drömt dem

Du gav mig känslan av eld, av längtan
jag vill kyssa dig varje minut
för när mitt hjärta slår med ditt
tänds verkligheten omkring oss

Kropparnas dans
håller mig i handen
finns ingen början, inget slut
Detta är livets största del

Nu när jag uttalat orden
Träden, marken, vinden vet
vad du betyder för mig
kommer jag aldrig att släppa dig

Det finns bara sanning i dessa ord
En tro på mig, på oss
Inte endast det som lever i dig, din själ
Men känslan att du lever i mig, din själ




Fri vers av Gigi
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-26 15:49



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så fint och du förmedlar den kärlek du känner så fint. Tack!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi