Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände?

Två har jag lämnat/ lämnats av?
Ingen förklaring
från något håll.
Vill veta varför
men vem fråga?




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 19:22



Bookmark and Share


  Seglaren
har inget svar
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP