Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har publicerats förut men den stämmer väldigt bra just nu!


Varför dog mitt hjärta

Varför dog mitt hjärta
för det har slutat slå
hör nattens ros beklaga
men jag klarar mig ändå

allt var blott en saga
en kärleks parodi
men nu kan vi se slutet
av Amors ironi

för varsamt rör sig handen
bland blanka sidors skär
ett brustet hjärtas längtan
blott syns att skåda där

men solen skrev på bladen
där bläcket flyter ut
en saga som förtvivlan
får lov att ge ett slut




Bunden vers av Nicklasb
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-26 20:04



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vemodigt vacker!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb