Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten

Det är ovissheten
Som äter av min själ
Det okända, frätande
Ett inre plågande gräl

Den hatade ovissheten
Som alltför lätt slår rot
Som gynnar misstro
Som förstorar det som går emot

Även solen stöps i sot
Mörk, vilsen o skiten
Och ovissheten gör dagen
Dyster, trist och liten




Bunden vers av Nicklasb
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-31 08:35



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Fint med rim
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb