Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är aldrig lätt med nya familjer


Gräl utan mening

Jag har förlorat mitt hjärta
i de rättfärdigas krig
Jag har lyckats gå vilse
på en rak och trädlös stig

Bland brustna viljors tro
vem är jag att döma
Vinnaren i det krig
jag helst av allt vill glömma

Jag har i striden dött
med längtans ärr i själen
Men borta är till slut
De sorgsna, blodlösa grälen




Bunden vers av Nicklasb
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-03-18 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb