Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskling som gjort livet värt att leva igen!!!


Ingen gladdes så som natten........

Ingen gladdes så som natten
att se solens fagra huld
vid de valv han ensamt vandrat
lyser stjärnor nu av guld




Bunden vers av Nicklasb
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 20:54



Bookmark and Share


    ordskalv
Målande rader som skänker värme. Fint!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb