Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

polaroidbild


och det gläder mig att du är en sån där som alltid upprepar det du sagt, minst två gånger. speciellt när du upprepar hur löjligt det är med reor på second hand-butiker. och du har ingen aning om hur det kommer sig att du aldrig kommer ihåg att du sagt det tidigare. men jag vet att det förmodligen har att göra med den klena responsen du fick av mig, första gången du sa det.

och jag är nog en sån där som alltid hälsar på folk som har ett utseende man bör hälsa på, och tycker att händer är det finaste vi förfogar över, fascinerad över kopplingen mellan tanke och hand. både den som smeker dina bara bröst och den som hälsar dig välkommen in i den vanliga mannens liv.




Prosa av kollrigheter
Läst 586 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-26 23:38



Bookmark and Share


  greajt
brrra
2011-09-12

    tehdog
ja du ali.

tilltalande komponerat, intresseväckande och en tydlig klang av vad jag brukar översätta som: koll på läget - vad det nu är värt!
2011-02-02

  malin...
Du är tillbaka. Och lika grym som alltid. Tycker om enkelheten i texten i kombination med att orden flyter på som att de vore lagda som pärlor i ett band. Detaljen med reorna är klockren - det är ju faktiskt bara för löjligt.
2010-12-28

  Aisha VIP
otroligt ömt
mjukt
vackert

tycker mycket om!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

kollrigheter
kollrigheter