Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra orsaker kring baltimore

 

 

jag har fyra orsaker för det som är trasigt i mig. fyra orsaker till varför dragspel innebär harmoni och inga förklaringar kring kråkors sorti, och varför det betyder vila. jag har tavlor om tavlor om tavlor på avbildningar av regn i Baltimore, och endast en tanke som håller mig tillbaka.

 

 

 




Fri vers av kollrigheter
Läst 682 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-15 02:53



Bookmark and Share


  /Isabel
Ja men - ja, säger jag bara!
Vackert, gillar rytmen. Och den ska nog läsas högt.
2011-10-16

  Sonja Sidorow Lapington
en bagatell som är livets väsentlighet
2011-10-16

    Melona
Ja, sannerligen enkelt och så varligt vackert. Jag läste den på jobbet innan idag och blev rörd. Just så.
Som musik och färgrikt regn mot ett grått höstfönster!
2011-10-15

    slafs
kort och så jävla gott. ibland är det så enkelt.
2011-10-15

  dead_prez
Baltimore, The wire. Ta det personligt att inga kommentarer skrivits. Nästan så jag mår illa. Fantastiskt fint min vän.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kollrigheter
kollrigheter