Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 år med brända vingar

Första året var för jävligt,
jag föll i ett bottenlöst hål

Andra året var för jävligt,
jag slog i botten, så hårt

Tredje året var värre,
det var då jag började glömma saker
Din röst, ditt skratt, sånnt du lärt mig

Fjärde året var för jävligt,
jag kunde bara inte förstå

Femte året var för jävligt,
jag ville bara inte förstå

Sjätte året var för jävligt,
det gjorde så ont att acceptera

Sjunde året var för jävligt,
jag fyllde 18.. vi hade stort kalas
Jag saknade dig så mycket

Åttonde året var lite lättare
Jag kom till en plats med måga underbara människor,
som hjälpte mig att sudda ut dom vassaste kanterna

Nionde året
vad kommer hända i år?

Jag saknar dig fortfarande så sjukt mycket

Det gör så ont när jag kommer på,
att du inte kommer komma tillbaka

Och jag kommer på om och om igen,
för jag glömmer så lätt
För du ska ju bara va' där!

Den som säger att tiden läker alla sår,
har nog aldrig fått sina vingar brända




Fri vers av aaniee
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-27 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee