Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar

Min älskade farfar.

Saknaden är oändlig
Smärtan är så stor
Jag hoppas att du väntar
Där vilda rosor gror

¤

Nio år sen vi sågs nu, idag
Nio långa år sen jag kramade dig farväl
Nio år utan dig vid min sida

men I Mitt Hjärta för Alltid




Fri vers av aaniee
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-27 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee