Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hat är så stort

Jag seglar på dina elaka ord, in i sanningen där jag hämtar

nya krafter och reser stolthetens segel.. Du har spottat mig

i ansiktet, förolämpat mig till en större styrka än jag trodde

 jag ägde.. Jag vet nu, vet att ditt ruttna inre har kommit

 till sin död, till sitt slut. Ditt vackra yttre falnar med ditt

vedervärdiga handlande. Att försöka trampa, smutsa ner

någon som aldrig gjort dig något ont.. Om det så tar hela

 ditt liv, så kommer rättvisan alltid att segra, var så säker

Hatet du bär inom dig, förtär.. Släpp.. Du blir vackrare då




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-27 22:31



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Starkt och klokt diktat av dig. Visst kan även det bittraste hatet ersättas av kärlek. Hjärtat har sina sätt att överleva.
2010-12-28

  LassO
Hmm djupt, känslosamt och tragiskt
2010-12-28

    ej medlem längre
Wow! Enastående starkt och välformulerat

11 poäng av 5 möjliga *ler*
2010-12-27

  Larz Gustafsson VIP
I mitt fall skulle det inte göra någon skillnad.
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish