Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mina drömmar in i mitt liv

Du kom till mig som gryningen genom natten

Dina ögon utstrålade skönhet
Tindrande som stjärnor

Väckte mig inombords
Med dina röda läppar

Som en ros
Frestades jag av att känna doften

Lika starkt som rödvinet
Blev jag besatt i dem

Av hela min själ
Som försökt
Men i förgäves

Förklara känslorna i mitt hjärta
Med bara ord

När du fick kyssen som beskrev
Allt i perfektion
Djup och så sann

Din aura blev visuell
Om nätterna
Som kärlekens ljus

Förde du mig till en ändlös tid
Med dig som min luft

Med vindens brus
Viskandes mitt namn

Vi fann varann...




Fri vers av M.A.J.R
Läst 333 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-12-28 01:13



Bookmark and Share


    jamming223
Sensuellt skriven dikt.
2012-09-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Utsökt poesi. =) Varm och vacker. =)
2011-02-15

  Junitvillingen
Sköna kärleksord som flätats samman till en riktigt fin dikt!! Denna är väl värd att uppmärksammas bland "de fem" - grattis:-))
2010-12-29

  Anna*
Härligt med ömsesidig kärlek! Varmt och gott!
2010-12-29

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig.

Grattis till placeringen!
2010-12-29

  ramsesII
Fantastisk - förälskelsens sällsamma droppar du förmedlar på ett magnefikt vis. Tack för bra läsning.../M
2010-12-28

  Gigi
Får mig att tänka på norrsken.
Vet inte varför :-)
Ser vackra färger, vackra bilder
framför mig! Härlig början på
dagen. Tack!
2010-12-28

    vilgot hellros
kungligt dude!
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R