Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var sent, men jag beslöt mig för att publicera denna text. justerar texten senare =)


Spår av sår med läckande tårar

Strupen stramar
Örona ekar
I försök att tämja tunga

Men själen skriker ut


Ritar livet strukturer, Som ingen verkar se

Förklarar dess kontraster, Men blir inte hörd

Bevisar ärligheten, Ifrågesätts på alla möjliga viss

Sträcker ut mina visioner, avvisas av andra


Utan ett ord mera
Kyls blodet
Generöst utan smärtan
Ansiktet mitt bleknas
Mungiporna mister sin rörelse

Försvinner med vinden
Någonstans i fjäran

Gråter när ingen annan ser
I försök att håller emot tårarna
Som flyter tät intill varandra
Ögona tittar ner

Viskande
För mig själv
Varför hör ingen mig...

Sjunger små värser
I min ensamhet

Sjunkande ner längst botten

Kan ni undgå att märka min smärta...
Det går på djupet

Synbart från distansen

Många dagar passerar
Brytt ner mig i bitar

Lämna mig kvar
Sådana hopplössa tankar överraskas
Ska ej spridas vidare
Som en ohygglig smitta

Injicerad med nedstämda bubblor
Som cirkulerar i ådrorna
Flyter till hjärtat
Utlöser inte proppen

Nerverna som blev stelna
Brinner i hela kroppen

Blodet skiftar färg till grå

Nu i min ensamhet
Sittande på kullen

Lämna mig ifred

För att inte bryttas ner mer...




Fri vers av M.A.J.R
Läst 696 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-01-03 06:28



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bara så snyggt. =) Du leder läsaren vidare rad för rad på ett så suveränt sätt. =)
2011-03-23

  Felicia Wallin
Otroligt skickligt och magiskt skrivet!
Beskrivandet av känslor, mycket bra!
Många Applåder!
2011-01-08

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag läser här att andemeningen är att göra sin röst hörd i en förljugen värld.

De som har lite finess, anpassar sig på bekostnad av sin själ

medans andra blir poeter och skriver om sina upplevelser
2011-01-06

  fakieform
känslan av att vara så liten att man inte får plats är överväldigande. applåd!
2011-01-05

  Julio VIP
Riktigt bra:)
2011-01-04

  Nattsuddan
Snyggt.
2011-01-03

    vilgot hellros
grymt!
2011-01-03

    Max Poisé
Några små stavmissar..(för att det var sent förmodar jag)..med en text som är helt suverän. Du har ett rikt ordspråk som gör läsandet intressant och ett skönt tempo som bidrar till en längtan att följa nästa rad med intresse.

Bravo!
2011-01-03

  PPQ
jag tycker du tog rätt beslut som publicerade jag förstår att du vile ha ut den här den är väldigt bra
2011-01-03

  Bibbi VIP
Oändligt smärtsam läsning som gör mycket ont att läsa.
2011-01-03

  Maiah VIP
Dramatiskt...trots att den är lång är den lätt att ta till sig....
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R