Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God natt :P


Den blå månen

Här sitter jag i min ro-båt
Med lyktan på

Var är jag på väg
När riktningen är mot månen
Vattnet speglar min bild
När sömnen finns i luften som jag andas in

Stjärnor tindrar
Uppe i skyn

Det sista jag ser
Innan jag stänger mina ögon

Båten vaggar

Får mig till söms
Nu sluter ögona mina




Fri vers av M.A.J.R
Läst 372 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-28 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig och rofylld är din text..'Den blå månen'...vaggande vackert
2012-11-28

    jamming223
Fint. Låter som ett avkopplande sövande sätt att somna in på. Mitt ute i en båt på vattnet. Vackert målande. :)
2012-09-30

  Ninananonia VIP
Vacker bild!
Känner att man är där inuti din dikt!
Tycker om :)
2011-02-27

  Veronic@
Vackert!
2011-02-17

  Cadena
Den här är suggestiv och fin - du skapar en stämning som vaggar en med. Jag lockades av titeln - och som du antyder i ingressen - det här är en dikt att somna in skönt med.
2011-01-05

    Max Poisé
Snygg text som andas ren poesi!
2010-12-30

  karenina VIP
en mkt fin betraktelse som du förmedlar här
2010-12-30

  mare VIP
Måste skriva vackert..
2010-12-30

  PPQ
toppklass
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R