Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildbevis existerar tyvärr


Iskall springare

Hettan i bastun
drev svetten ur kroppen
förståndet också
ur knoppen.
När andra i snön
syntes rulla
jag hoppade upp
som en abdulla
på ishästen
som gjorts under veckan.
Allt för att glänsa
men jag minns
den isande känsla
som spred sig
i kroppen
från mitten
till knoppen.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP