Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsamatör eller!



Snart sitter jag där med en fånig hatt på huvudet, sjunger de mest meningslösa visor, förrätten är ändå äklig, samma vart enda år, fast den är nygjord. Vinet smakar som en urvattnad disktrasa, var är kvalitén nuförtiden. Damen till höger börjar sen bli påverkad, samma bordsdam år efter år, hon börjar tafsa och viska i örat, henne skall man sedan släppa omkring med som en hösäck på dansgolvet, något senare på kvällen. Sen går pengarna upp i rök och det blir stjärnor i luften, klockan är 24, puss och kyss å fan vad folk luktar, bordsdamen sover som alltid in det nya året. Timmar i luren för att få en Taxi, suck. Detta utsätter man sig för varje år, amatör eller………..




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-28 12:21



Bookmark and Share


  Cris
:-) Ja, nyår är något som tenderar att upprepa sig år efter år.

Ska vi ta och sätta oss uppe i en gran och lyssna till stjärnornas glans kl. 00. Jag kan stå för sången.. hrkl.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson