Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytänkt

I väntrummet hos kloka kvinnan
jag tänker tankar
jag aldrig tänkt.
Tänk om vetenskapen
bara är tankar
och tro är det verkliga?




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP