Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Treenigheten

 

Tre omvägar

när han vände sig tillbaka

När han vände sig framåt

ser han tre möjligheter

Men endast få steg är rätt

för att finna förhållandet i

treenigheten

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-12-06 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön