Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita Ben i Nattens Mörker

Stilla lägger sig mörkret snabbt
I all sin hast har det blivit natt
Men med månens sken
Lyser dina ben
så vit som snö
min unga mö
Det är långt kvar till att dö
Ditt blonda hår
som räcker ner till dina lår
Döljer din Kropp
Du gör så gott du kan
Men jag kan se att din förra man
gett dig sår
som de aldrig bort de går
Men jag bryr mig ej
för mej
är du ändå en ytterst
vacker tjej
Vi må spela charader men du ger mig spader
och jag känner mig knäckt
för du vill inte veta
vad jag möjligtvis kan heta
Du håller dig på din kant
och är mycket arrogant
Menads du håller dig dryg
Jag ock håller mig blyg
Men i smyg
Jag tittar på din hals
För där vill spela tungans vals




Bunden vers (Rim) av Dexter Högdahl
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl