Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är över..pust

flytt
städ
adressändring
julmat
pynt

gott slut
gott nytt

Frågan är vad?




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-28 18:24



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Jisses!.. ja jag kan bara hålla med..
2011-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa vore om julen aldrig kom tillbaka.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun