Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland väcker saknad också glädje och tacksamhet. Men kanske viktigast: kreativitet och skapande som bygger på erfarenhet. På något sätt tillägnad Emmy* men ändå inte, för det finns så många andra som behöver den med.


För det är så det är.

Och så dog man lite.

Av saknaden.

I musiken.

Försvann det.

En tacksamhet.

Trots våra olikheter.

Så händer det ibland.

Att jag saknar.

När jag kunde hålla fast livet.

I mina händer.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan