Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingress

bilder
barnens ögonlober, bilder som blixtrar förbi
registrerar i ultrarapid
nya bilder, de matas av fotografier som de vuxna har funnit utan att få vare sig bakrund eller förståelse, ingivelse, uppgivelse. De matas som en fåraskock, matas igenom som en hord av vanskapta tillintetgjorda varelser.
Deras minnen, deras tillkortakommanden, formar en framtid som spelar på minnets tangenter. Livslust, andnöd lustgas, operationer för fantasin fram i ljusets hastighet.
Utan tanke, utan eftertanke med energi i ljuset hastighet.




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 22:39



Bookmark and Share


  Anna*
Schismen mellan vuxna och barn - där möten uteblir.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP