Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De stora tänkarna måste ha sovit mycket...


Sömnig

De stora tänkarna måste ha sovit mycket
Trötthet, vardag, stress
Alla dessa är symptom på för lite tanke

Om vi en minut om dagen betraktade våra ögonbryn
Funderade över varför de är så rynkade
Då skulle vi förstå att vi är trötta

Vem orkar tänka när sömnen kallar, när stressen kokar magen?
Hur kan vi bli stora tänkare när vi är så små om dagen?




Fri vers (Fri form) av AJ
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-12-29 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AJ