Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora och små avstånd i rymden




I ljusets fart

Om det lever 6,7 miljarder människor på jorden så åldras mänskligheten cirka 212 år för varje sekund som passerar
På en dag hinner vi då bli 18,4 miljoner år klokare tillsammans

Vår planet kretsar kring solen
Vår galax färdas snabbt genom rymden

Den plats jag sover på om natten är på andra sidan solen under dagen
Den plats jag lekte på som liten finns någonstans ute i den kalla rymden, svävar i ett vakuum långt utanför vårt solsystem

När jag ser på det så här, hur långt bort ett minne är i både tid och rum
Inte konstigt att en hastig släng av nostalgi infinner sig




Fri vers av AJ
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-29 01:34



Bookmark and Share


  pixter
svindlande vackert
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

AJ