Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönsamhet

Fånga dagen, effektivisera, nyttja soltimmarna
Varje dag är en ekonomisk ekvation, en samling måsten och bör

En ovälkommen gäst kan lätt störa planeringen, kosta för mycket
Mer intressant är ett ting eller egot

Tidens tillkortakommande är oundvikliga
Ännu en vän går förlorad




Fri vers av AJ
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AJ