Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tror du att du gör imorgon?




Tre för en

Minns du vad du tänkte på igår?

Minns du vad du trodde om gårdagen, när du ännu kallade den för morgondag?

En dag är egentligen tre

Den första dagen är imorgon, den du hoppas på, den du drömmer om eller den du fruktar

Den andra dagen är idag, då den är här, en kallsup du inte kunde ana

Den tredje dagen är i gårdagen, den som försvann, stolt eller slagen

Varje dag lever vi tre, vitt skilda dagar, en dröm, en verklig stund och ett minne av en tid som nyss förbrukats




Fri vers (Fri form) av AJ
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-31 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AJ