Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt hjärta till er alla ...




God fortsättning och gott nytt år!

*★God ★* 。 • ˚˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★fortsättning ★。* 。°
*    _Π_____*。*˚˚ ˛ •˛•˚
*  /______/~\。˚ ˚˚ ˛ •˛• ˚
   |田田   |門| ˚
OCH ETT GOTT NYTT ÅR!




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 268 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-29 13:16



Bookmark and Share


  aol
detsamma och till det bästa
2011-01-09

  Maximillixen
Gott nytt år till dig med :>
2010-12-31

  Fröken svår
Tackdetsamma!
2010-12-30

  Janne
Jag Önskar dig
Ett Gott Nytt År!



Mvh



Själens krigare
2010-12-30

    ej medlem längre
Tack detsamma!
2010-12-30

  Gunnel Eriksson VIP
Detsamma! Önskar dig allt gott.
2010-12-30

  Tillbringaren VIP
Oj, imponerande bild du tryckt fram! Detsamma till dig, verkligen!
2010-12-29

    ej medlem längre
En god fortsättning!

och

Ett Gott nytt år


till dig också!


Hälsn. Ann
2010-12-29

    ej medlem längre
Må 2011 ge dig Gläje o Frid,
från mitt hjärta till dig..
2010-12-29

  Amorina
Detsamma till dig, Anna!

Nyårskram från mig!
2010-12-29

  Emme VIP
Du är bara för härlig vännen =)
Tack det samma och för att jag
fick vara med i din bok.
Många kramar till dig!!
2010-12-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint!!
Bara ett så stort detsamma till dig.
2010-12-29

  Lars E Jönsson
Du är underbar
2010-12-29

  Anna*
*★God ★* 。 •
˚˚ ˛ ˚ ˛ •
★fortsättning ★
。* 。° ° ˛˚˛
* OCH ETT GOTT NYTT ÅR!
2010-12-29

  En strimma av guld
God fortsättning och gott nytt år till dig med.

Kram Monica
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*