Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (hög standard)...

 

 

vintervyn nära

balkongen är fylld av snö

 

täpper till öppning

 

och badpool är ett faktum

när vårsol börjar värma

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-29 13:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
alla med ett balkonggolv i stil med ett badkar kan synbarligen till yttermera visso, fröjdas, i stil med den som läser denna text
2010-12-30

    ej medlem längre
haha ja! Översvämning på balkongen i vår!
Fin fin tanka!!
2010-12-29

  Fredrik P. VIP
något att längta till
som behövs så här års
2010-12-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja nästan som
ifjol, badarpool
vatten i överflöd...
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra