Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARNING SPOILERS!!!!


BTVS

Angel, tro inte att du är nåt...
Du har på tok för feta ögonbryn inte sexigt...
Buffy sluta tro att du kan stå emot Spike, du och han passar perfekt.
Dawn sluta tro att du är vuxen :P
Kennedy, sluta tro att du bara kan komma och ta över från Tara.
Willow sluta inte trolla...
Angel vrf kom du tbks det ända du gjorde var att döda Spike (och rädda världen men det gills inte)
Xander sluta tro att du kan få tbks Anya, du kan inte bara lämna nån vid altaret och tro att dom ska kma tbks och älska dig igen.
Giles bestäm dig ska du va i Sunnydale lr London??
Andrew...du äger :P
Fast tro inte att dom bara glömmer att du har mördat Jonathan...
Och alla potentiella dråpare sluta vara så skeptiska, vill ni rädda världen lr???
Faith sluta tro att du är cool :/


tack för mig! // Elsa.S

P.S.
Älskar BTVS :P
Willow äger




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Elsaorna
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna