Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan missupfattas


MSP

hej hej tjej tjej som tror att det står PMS...men det gör det ej för det står MSP.

MSP likamé (sägs snabbt--->) moviestarplaneeet

Det är en sida som kan missupfattas som *****.
elsa. Beskow äter mackor som ej går av på hackor.
Elsa. von halle berry äter väskor med läsk i
ögon är små som ögonen blåå med två två två ååår

ses alla som älsker moiii




Övriga genrer (Essä/Recension) av Elsaorna
Läst 508 gånger
Publicerad 2011-02-10 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna