Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnar

Finnar finns överallt( speciellt i finnland)
Elsa.Beskow har en finne den är fin det kmr vitt gojs ur den och då blir den gräddelin.
Finnar är allvetande och och bär sina tår spretande.
Deras hår sitter oftast på deras tår.

Deras apor är lila och har får med hår och sår på sina lår.
Elsa. Beskows hår är lika vitt och fett som Elsa.S klår sin klänning som klär sin främling vad döljer du för mig, i diiina mörka ögon som petats ut, av en tribuut med endå! En främling så känner jag för dig jag ber dig lår mig få haata, din lilla skata som gillar att prata om sitt seexliiv. Som Mona-Lisa ger sitt leénde så gömmer hon samma hemlighet stjärnor jag inte seer dom vill helst inte ta ner dom för dom är vaaarmaa!




Prosa (Novell) av Elsaorna
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna