Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattis

Kattis vi älskar dig du är vår lilla katt tjej.
Du är snart åtta år och 16 små katt tår.
Du är som en raggdoll ras och bryr dig inte av att lyftaas.
Du är grå och vit och din skit luktar skit.
Fast när man tänker efter vad skulle skiten annars lukta, teklefon lr=?'
Du har ett rosa halsband som jag köpte på land.
Alla älskar dig!!!!




Fri vers av Elsaorna
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-12-29 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna