Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:P

Hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej...
Då, då, då, då, då, då, då, då...
Re, re, re, re, re, re, re, re, re...

Hej dåre :P


j *
ja **
jag ***
jag ä ****
jag är *****
jag är c ******
jag är co *******
jag är coo ********
jag är cool *********
jag är coola **********
jag är coolas ***********
jag är coolast ************
jag är coolas ***********
jag är coola **********
jag är cool *********
jag är coo ********
jag är co *******
jag är c ******
jag är *****
jag ä ****
jag ***
ja **
j *


//Elsa.S




Fri vers (Fri form) av Elsaorna
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-30 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna