Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ska tanka mist 30 liter och få en smurf glass för 10:-


ÅÅÅÅÅHHHH...

Åh, jag har en tå.
Fattar ni vilket jobb de é!
För den är så jähwla sné!
Serni jähwla nisse!!!!!
antikrundan har många fina slidor, oups...sidor : ]
Elsa.H tå må så fröööön!!!!!
(Fröööön ska sägas med så mörk röst som möjligt)
Nu kommer sessioen när finnarna slår till
Vojta jaohojjaa, hojta jävla tant, sen kälkar varje tant...
Fina ord har ingen som helst betydelse, underrättar Ruper Guyles...
NUesessonenhääär---
kakakakakakakakakaka-.-.-..-.-.-.-.-dnhdh
OM DU KAN GÖRA EN SÅNG AV DTTA FITTA POESI!
DU BLIVA MITTa kung!
glung, glung

Förlår jag rimma nu ska, för det tycker ni alla väl är bra.
Tamdada, haha, sa ja!
Allllahjgoö-zdbklgjnf,
swdfmsdnfgdfjjipdgniocbjiösbh
oj vilken damp man kan få (Damp finns inte det är bara attityd problem )
Hejdå nu cycklar vi till solfagra!



Slotl prudiceras: Elsa...
...5
ftr ni Elsa.S, Elsa.5




Bunden vers (Tanka) av Elsaorna
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-07-24 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna