Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt att leva i en relation när livet sviktar..........


Viska mig varm.....



Så flöt våra
gränser....

ingen visste
den andres
behov

mer än så långt....
vi bodde ihop!

det kom dagar
då längtan spred
ringar på
våra innersta
behov

då smet jag ut....

till min allra bästa
vän!

en man som blivit
en själsfrände
mitt i livet!

som nu såg min
sårbara blick

och lade sitt ansikte
mot mitt

medan jag bad.....

älska mig!

innan det är försent
att börja om......

med dig.




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-29 21:44



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ömsint lyriskt om
nya livsvägars
möjligheter...
bra!
2010-12-29

  Peter Olausson VIP
tycker om din text, ditt tema känns igen - och säkert inte bara av mig. Livet är liksom aldrig färdigt, allting är alltid möjligt, och det är viktigt att drömma. Tack!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg