Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gjorde lite ändringar i en text jag publicerade förr. men nu känns den säkrare...


Du måste vara...

En sång vi sjöng på en gata vid dig någonstans i världen.
Någonstans där ingen hör.
Du sa något om vad du sjunger när jag inte lyssnar
och hur vi människor misstolkar kärlek.
Om hur dina brister går ut över jobbet och att
kärleken för dig själv är större än vad du tror.
Blir det tydligare när du älskar någon annan?

Kanske är jag lite dum,
men jag kan fortfarande höra din röst,
när den mumlar och spricker...

och jag är den enda som minns.




Fri vers av Hannah Norman
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-29 22:26



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
Den var vacker föresten<3
2011-01-04

  Julia Vivvi
¿Vilken var det?
2011-01-04

  Bevingad
Intressant text! Känns som du har mer att hämta här! Det känns som en källa till inspiration. Gillar den mkt!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman