Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a busted lip, a broken skin

i had a moment saved. it was buried deep inside of me,
i keept it safe, hid it from everyone else.
i didn't want anyone to see. the secret moment inside.
as the days moved on, i keept that part hidden.
when i felt lonely, i took it out and watched it.
the stolen moment feelt so real i almost fell from the earth.
the stolen moment is a lie.

there is nothing inside me.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 01:53



Bookmark and Share


  Hurricane
Det känns som du och jag tänker i samma banor.
Jag känner mig nästan lite sorgsen när jag säger det
För jag vet hur mina tankar är.
De är inte vackra.

Jag hoppas att dina tankar är en aning vackrare än mina.

Mitt huvud är en kyrkogård av minnen, sorg och hat.
Mitt hjärta det finns inte.

Jag är flickan med den skeva själen.

Om du någonsin undrat hur det skulle vara
Att se sin egen ångest i ansiktet
Fråga mig.

Jag ser Henne i spegeln varje dag.

*/Hurricane randomkommentar.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt