Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund, Nyår & Smällare



skickar en tanke till alla de
som har hundar, där
hunden mår dåligt
av allt smällande.

min hund reagerar inte alls
som tur är.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-30 07:26



Bookmark and Share


  PPQ
mmmm jag håller med tänk på hundarna och du gott nytt år på dig tack för i år
2010-12-30

  Anna*
Jakthundar brukar inte bry sig så mycket. Vi har däremot haft andra hundar som tyckt att det varit väldigt skrämmande. Men i bilen har också de kännt sig trygga. Bilar är så ljudisoleade att de skarpaste ljuden filtreras bort.
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson