Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan ler

Bärande vingar mot livets stora, vaknad..

Vilande, lugnet smeker över själens strängar

Försiktigt, ur toner fångas tiden.. Skönhet

strålar, uppfyller saknaden med ljus..

Lyckan har landat på min axel.. Ler




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-30 11:36



Bookmark and Share


  Anna*
Försiktigt, andlöst i en stund av lycka! Underbart!
2010-12-30

  Aftonvännen
den sista raden träffar mig rakt i mitt centra för ögonblick och abstrakta känslor. När jag når slutet vänder jag tillbaka och läser från slut till början, och då förstår jag.Då mig orden orden
2010-12-30

  En strimma av guld
Gott att höra och så härligt att få läsa dina rader. Njut av lyckan i fulla drag.
2010-12-30

  Katinka VIP
Så fint beskrivet. Lyckan vågar le här med. Tack!
2010-12-30

    Mymlan.
Lyckan har landat på min axel..

det fångade mig verkligen!
2010-12-30

  kråkan VIP
..härligt!!
2010-12-30

  Janne
Så vackert skrivit
av dig blir glad
för din skull


Mvh



Själens krigare
2010-12-30

  Bjarne Nordbö
Och jag tittar ner mot min axel....och ler. Tack.
2010-12-30

  LassO
Hej lyckan, kan du ge mej en kyss? ;)
2010-12-30

  PPQ
denna text är mycket poetisk
2010-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Härligt och fint skrivet.
Gläder mig med dig.
2010-12-30

  blaite
Vad vackert och annorlunda skrivet av dig K
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish