Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot min känsliga kärlek

Såg du hur jag såg på dig..? Hur jag noterade din rörelse..

Smekande över kinden, med handen som raderar tårar

Stor i hjärtat känns du, mot mina sorger vilar din glädje

Rusande i bröstets rum, som bubbelvatten, känns din

uppriktiga omtanke.. Din ärlighet leker tafatt med min

känsliga kärlek.. Lagar sakta och med de vackraste av

guldtrådar ett trasigt bultande hjärta.. Ger nytt liv




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-30 13:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Innerligt, försiktigt och vackert skildrat. Utsökt formulerat om kärleken som läker och tröstar. Och övervinner.
2010-12-30

  kråkan VIP
vackert!!..å ja..gott nytt år till er!!
2010-12-30

    Ken Cassel
Vackert. Kelrob!
:)

Kram på dig och Gott Nytt År!

Ken
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish