Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Kylan tappar kraft
Nu syns de gamlas knoppar
kring äldrehemmet




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 766 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-30 14:39



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt snyggt! Applåder
2010-12-30

  Katinka VIP
Så bra!
2010-12-30

  Cadena
Härligt - jag säger bara härligt. Och håller med Lodjuret: Utsökt skapelse. Både den här dikten och det du har beskrivit. Tack!
2010-12-30

  lodjuret/seglare VIP
åååååh, jag tror jag dööör
av hänförelse
2010-12-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Så mjukt och varsamt och berörande.../B
2010-12-30

    ej medlem längre
Du vet att få till det!
2010-12-30

    ej medlem längre
ojoj! vilken perfekt skapelse!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP