Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt År

Nu året är till ända

             och nya tag skall tas

Med löften till varandra

              och skålas uti glas

Det ni önskar vill det hända,

              frågar kommer det att ske ?

ja det får vi kanske veta

             allihopa om ödet vill va me

 

Nytt år, nya möjligheter, ny kärlek och nytt liv.....

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP