Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som vem som helst

Jag är som vem som helst

Jag går omkring och drömmer

Jag går omkring och längtar

Jag längtar efter drömmen

Jag saknar en annan tid

Jag saknar en tid jag bara sett på film

Jag saknar det jag inte äger

och sånt som jag inte kan få

Jag vill bli sedd

Jag vill bli hörd

Jag vill vara nöjd och älskad

Jag är som vem som helst

vem som helst

som är som jag




Fri vers av Hannah Norman
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-31 15:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken tur ändå att vi icke alla är exakt stöpta i samma form, ehuru det kunde bli trist att i varje möte med andra, blott möta sig själv 'såsom i en spegel'
2011-01-06

  Julia Vivvi
du är allt och alla<3
2011-01-04

  Blowingbubbles
Även om jag inte är som vem som helst så känns det igen. Jävligt fin.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman