Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterfjärilar

 

 

tystvingar svepa

 

svep vingar

svep mig

 

 

in

 

 

 

kysste vindar i dagen

vindar rörde vid okbåge

 

 

 

sjönk

 

 

ned i drivsnö

 

 

steg

 

 

upp ur vitgnistrande

 

 

höll mistel i handvingar

ur vita bären genomsiktliga

 

 

steg

de

 

 

 

vinterfjärilar

 

 

 

 

mistelregn ur korpvingar

 

 

 

 

helar stelfasas

iskyla




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-31 01:20



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Värme, värme önskar jag dig, i det nya året. Du som ger, ger, så mycket värme till mig och andra!
Kram
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser