Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2010.12.29


Var mitt hjärta sitter

Lika likblek som igår
Som om tiden står stilla
Snurrar i samma cirkel
Går i samma spår

Dubbla ärr på en nedsläckt skärm
Frälser mig onekligen
Svinen vill stanna tåget
Ha världen i sin hand

Vänster, väster
Motsatt håll
Mot det som är infött
Sönderavlad av djävulen

De vill inte leva lyckligt
Som jag
De vill inte dela med sig
Som jag

Kan du peka ut var mitt hjärta sitter?
Framåt ett två tre, höger om
Sliter loss mina revben
Gräver dig in




Fri vers av ZOMBIEPOET
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-31 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZOMBIEPOET