Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2010.10.24


Kalenderfrossa

Ett snöigt sken mot rutan
Dagens siffra bränner i min skalle
Kalendern frossar i mitt bleka minne
Letar piller av ren reflex

Smutsen ligger kvar
Men jag är inte osynlig
Här i mörkret
Är jag aldrig ensam

Inom allt mörker vilar ljus
Vi fortsätter vår vandring
Av ren reflex
En blinkande fyr på två ben

Inspirera för att respirera
Jag minns din blick så väl
En morsesignal
Om att hoppet finns kvar

Kalendern frossar i mitt bleka minne
Tårarna rullar än
Var dag känns så viktig
Så dödligt livsviktig




Fri vers av ZOMBIEPOET
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZOMBIEPOET