Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självuppmaning

Ser noga var jag sätter fötterna
Kniven är närmare än vad jag vet om
För jag tror inte på valfriheten
Att få välja

Min okända riktning mörkas än mer
Av moln som samlas och talar om mig
När ska de skingras?
När ska jag få bli ren?
När ska mina ögon öppnas och beskåda dammen rivas?
Jag längtar efter vattenfall

För jag vet att ingenting står stilla
Bakom murarna finns liv och rörelse

Jag höll så hårt att jag täppte till strupen
Det är dags att börja andas i takt med mitt liv




Fri vers av ZOMBIEPOET
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-08-25 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZOMBIEPOET