Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lid

Bortom bruset hörs lugnande vågor
Du blickar ut vid bergets fot
Redo att ta dig mot höga höjder
Vackert orädd

När verkligheten sveper som en dröm
Är drömmen äntligen sann

Min arm vilar i din sida
Värmen ligger kvar i minnet
Välvilligt blod under vit hud
Solen skiner där bakom

Stigen slingrar över liden
Kvicka fötter och bultande hjärta
Jag är bortom illusion
Jag är framme, jag ser dig!


och jag bara hoppas att du ser mig.
för jag ska hålla hårt.




Fri vers av ZOMBIEPOET
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZOMBIEPOET