Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rean mellan jul & nyår



Invasionen var i klass med de allierades invasion på D-dagen fast detta var i stället R-dagen och fordonen var lite modärnare och utan vapen, om nu inte armbågar karaktiseras som vapen. Det var även kö till kön för att på en p-plats, tydligen har många bilförare varit utomlands och då speciellt i Frankrike för denna mellandag parkerade man överallt, p-vakter finns inte i Lödde ännu. Var kommer alla dessa människor ifrån som vill trängas frivilligt det luktar som en gympasal efter en gymnastiklektion i varje affär, stakars de som skall jobba där. Gasmask på. Vem vinner vem förlorar, förlorar gör alltid konsumenten som tror de gör ett kap. Tror någon verkligen affärerna förlorar på att sänka priset. Klart de inte gör affärer är affärer och då skall man tjäna pengar. Jag är storvinnaren för jag handlar inte, men hustrun gör, gud va billigt är ett vanligt ord i dessa dagar.





Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-31 09:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
trots en del stavfel och någon frånvaro av kommatecken går det inte att komma ifrån du har kåseriet som en drömsten i din ficka, där intill pennan o pennvässaren.
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson