Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt straff 2010


Så kom straffet till slut, fick order om att dammsuga. Damsugning hade varit bättre men så är det ju inget straff. Dammråtorna som virvlar i hörnorna skulle bort, normalt brukar jag sätta tvärdrag så en virvlande vind får blåsa bort dammråttorna.

Problemet är att jag inte har någon dammsugare gps, så innan jag hittat detta underverk tog det sin tid. Styra denna makapär är inte lätt slang fram sladd bak, ja herre gud. Dammvippa har jag hört talas om och den är sladdlös.

Funderar på att ta in en dammsugekörare en sådan präktig chafför som kan sköta dessa underliga maskiner som dammsugare. Damsugare kan jag hantera med glädje även 2011. Gott Slut och Gott Nytt.

Ps. dammråttorna försvann och jag fick ont i ryggen.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 14:19



Bookmark and Share


  Anna*
Jag fick en dammsugare i julklapp =0) Den skriker inte så hjärtskärande som den förra =0)
2011-01-01

  Lili Samuelsson VIP
gott nytt år
dra av det som hushållsnära tjänster i deklarationen och fortsätt med damsugning 2011:)
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson